Om os

Virksomheden

Organisation og ledelse, krisehåndtering, SAM-arbejde, coaching og supervision samt trivsel og forebyggelse af stress har siden begyndelsen af 90´erne været i fokus for gruppen af erhvervspsykologer, som i dag arbejder i Dansk Erhvervspsykologi A/S.

Vision/mission

Vores vision er at holde en høj faglig og etisk standard, hver gang vi indgår i en erhvervspsykologisk opgave. Det betyder, at vi som erhvervspsykologer aldrig arbejder alene.
Vores mission er at arbejde med de opgaver, som ønskes løst på et transparent, samarbejdende og læringsbaseret grundlag.
Værdier der er afgørende for, at vores faglige og etiske standarder kan nås.

Ledelse

Mette Nayberg

Mette Nayberg

Administrende direktør

Mette Krogh

Mette Krogh

Administrationschef

Helge Jacobsen

Helge Jacobsen

Personale- og Udviklingschef

Karin Reves

Karin Reves

IT- & Callcenterchef


 

Bestyrelse

 - Bestyrelsen i Dansk Erhvervspsykologi A/S består af:

Mette Nayberg

Mette Nayberg

Ejer og grundlægger
Cand.psych. 1991. Mette har siden sin tid som underviser på Århus Universitet og ansat på et forskningsprojekt hos Rockwool fonden haft egen konsulentvirksomhed og afholdt kurser, løst organisationsopgaver samt coachet ledere i ind- og udland. Gennem udstationeringer i flere lande har hun mange års International erfaring.

Mette er internationalt konsulentuddannet, certificeret i udviklende lederskab fra Forsvarshögskolan i Sverige samt coachuddannet fra Coach2Coach.

Mette er certificeret til at anvende flere erhvervspsykologiske tests.

Mette er Administrende direktør i Dansk Erhvervspsykologi A/S.

Mette Krogh

Mette Krogh

Mette er uddannet cand.merc. IVØ og har i 25 år arbejdet med administration. Gennem udstationeringer i flere lande har hun mange års International erfaring. Administrationschef i Dansk Erhvervspsykologi siden februar 2008. Mette styrker er den økonomiske, kundeorienterede og strategiske side af virksomheden.

Steen Stephansen

Steen er uddannet cand.oecon. og har arbejdet som Underdirektør med ansvar for Salg & Marketing hos Grundfos DK A/S. Steen har erfaringer med ledelse, herunder ledelse af ledere, men også i et spænd af opgaver fra det strategiske til det operationelt taktiske.
I Dansk Erhvervspsykologis bestyrelse fokuserer Steen på, at ejerne fastholder kerneværdierne i forretningen med målet om en styret og lønsom vækst.

Jens Kristian Pedersen

Kristian er chefkonsulent og partner i virksomheden Public Funk. Kristian er cand.mag. i kommunikation og retorik, uddannet proceskonsulent og supervisor. I Dansk Erhvervspsykologis bestyrelse er hans fokus at styrke forretningens brand, relationer og kommunikation.